• Bekendmaking teamindelingen seizoen ’20- ’21

   

   

  De afgelopen periode is er met de grootst mogelijke zorg gewerkt aan de teamindelingen voor het a.s. seizoen 2020 - 2021. Iedereen zal de teamindelingen anders ervaren. Voor de één is het vooral belangrijk om met vrienden en vriendinnen te kunnen voetballen, terwijl de ander erg ambitieus is en het maximale uit zichzelf wil halen in een team waarin de samenstelling niet uitmaakt. Voor iedereen heeft de teamindeling een andere lading. We begrijpen dat de teamindelingen belangrijk zijn, voor jullie, voor ouders en voor kinderen. Daarom gaan we hier ook zorgvuldig mee om en hebben we gedurende het seizoen veel willen zien. 

  Gezamenlijk met de TC en het onderlinge contact met de trainers hebben we ervoor gezorgd dat we een zo goed als mogelijke indeling gemaakt hebben waarbij het streven is om iedereen met plezier te laten voetballen op zijn/haar eigen niveau. Het is helaas onvermijdelijk dat sommigen toch teleurgesteld zijn. We weten dat ieder mens andere kwaliteiten heeft en de één kan juist heel goed zorgen voor een heel prettige sfeer in het team, de ander is een robuuste verdediger waar (bijna) niemand langs kan komen en weer een ander is heel goed in het assisteren van de trainer in en om het veld. Wanneer iemand teleurgesteld is, zou u hem of haar dan willen uitleggen dat we iedereen nodig hebben in een team en dat ieder zijn kwaliteiten anders liggen? Zo kunnen wij er met elkaar voor zorgen dat ongeacht het team waarin jij, hij of zij ingedeeld staat, dat het niet ten koste zal gaan van het zelfvertrouwen en dat iedereen met veel plezier kan voetballen. 

  Samen met jullie willen we er een fantastisch seizoen van maken en we hopen dat we na de zomervakantie weer “gewoon” kunnen starten.  

  De indelingen zullen deze week door de trainers tijdens of na de training verteld worden en staan as vrijdag 19 juni vanaf 12u online.

  Klik op de linkjes hieronder om naar de betreffende teamindeling te gaan:

  JO6

  JO7

  JO8 

  JO9 

  JO10

  O11

  O12 

  O13 

  O14+O15

  O17

  O19

  Senioren

   

  Mochten er nog onvolkomenheden in staan of u heeft een vraag, neem a.u.b. contact op met het kader zodat wij er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat dit goed verwerkt wordt.

  Uiteraard hopen we dat de trainers en leiders het ontzettend naar hun zin hebben gehad, dat ze de laatste training goed verwend worden met mooie tekeningen, kleine cadeaus of complimenten als blijk van waardering en dat ze hun inzet ook volgend seizoen weer willen continueren. Mocht dit zo zijn en heeft u interesse om (weer) als kaderlid van onze mooie vereniging met de leuke teams te willen fungeren, dan horen wij het heel graag via de huidige leeftijd coördinatoren en of  via tc@zeelandiamiddelburg.nl .

   

  Met vriendelijke en sportieve groet,

  Namens de TC, de leeftijdscoördinatoren en alle mensen die geholpen hebben bij de totstandkoming van de teamindelingen,

   

  Edwin en Edwin,

  HO vv Zeelandia Middelburg