• Corstanje Assurantiën en Zeelandia Middelburg breken overeenkomst open

    Corstanje Assurantiën en Zeelandia Middelburg hebben hun bestaande sponsorovereenkomst opengebroken. Ook de komende drie jaar is Corstanje Assurantiën de hoofdsponsor van de voetbalopleiding. Daarnaast zal hun naam ook te zien zijn op de nieuwe wedstrijdshirts van de gehele vereniging.

    Als hét adres voor financiële zaken in Middelburg is Corstanje Assurantiën vanaf 2012 verbonden aan de vereniging. De verbindende rol van onze vereniging in de stad en regio is van grote waarde en daar hebben Martin Corstanje en Marco Keim veel respect voor. De organisatie, ambitie en beleving rondom de vereniging maken beiden dan ook enthousiast om deze samenwerking te verlengen. 

    "Financiële dienstverlening is mensenwerk en daar moet je de tijd voor nemen", aldus Martin Corstanje. "Dat begint met een gesprek om zicht te krijgen op de persoonlijke situatie en op basis hiervan wordt onderzocht wat de passende oplossing is voor een hypotheek, een verzekering of bijvoorbeeld het pensioen. De wijze van omgang met elkaar zien we ook terug bij Zeelandia Middelburg." Marco Keim vult aan: "En natuurlijk zijn we ook trots dat we door heel zuidwest Nederland te zien zijn op de velden. Wij zijn als bedrijf ook echte sportliefhebbers en zijn verzot op het voetbalspel. Sport en bewegen met ambitie en oog voor elkaar steunen we van harte".   

    Herman Satter voorzitter van de Sponsorstichting: ‘Wij zijn blij dat Corstanje Assurantiën zich zo verbonden voelt met de club en hebben al tijden een heel prettige band met deze onderneming. Dankzij het partnerschap kunnen we de ambities van de vereniging weer verder nastreven en gaan we voor onze missie: iedereen beter leren voetballen!" 

    Meer weten over Corstanje Assurantiën of informatie opvragen over een hypotheek of bijvoorbeeld een reisverzekering? Bekijk dan de website via www.corstanje.nl