• Intersport Erik verlengt overeenkomst

    Hoofdsponsor Intersport Erik en vv Zeelandia Middelburg hebben de bestaande overeenkomst met drie jaar verlengd. Intersport Erik is sinds augustus 2011 onze hoofd- en kledingsponsor en zal sowieso tot juli 2024 verbonden blijven aan de vereniging, met de optie voor een langer partnerschap. Vanaf het aankomende seizoen zal het logo van Intersport Erik op de mouw van alle thuisshirts van de vereniging prijken. Daarnaast blijven zij vanuit de winkel en vanuit hun speciaal ontworpen webshop (klik hier) voor vv Zeelandia Middelburg de clubkleding verkopen.

    Erik en Monique Huisson, eigenaar van Intersport Erik: ‘We hebben met Zeelandia Middelburg een fijne samenwerking en zijn blij dat we dit mogen doen. Zeelandia Middelburg staat midden in de samenleving en is een bruisende vereniging waaraan wij, net zoals heel veel andere klanten en inwoners van Middelburg ontzettend veel plezier beleven. En natuurlijk is het nog eens extra leuk dat onze zoons ook bij de vereniging spelen! Dat we daar dan ons steentje aan bij kunnen dragen en dat we ook de kleding van Zeelandia Middelburg mogen verkopen geeft ons een trots gevoel.

    Herman Satter, voorzitter van de Sponsorstichting: ‘We zijn dankbaar dat Intersport Erik het vertrouwen uitspreekt in onze samenwerking. Deze verlenging is een bevestiging van hoe wij het regelen, organiseren en dat wij als vereniging ook heel wat te bieden hebben. We zien daarom alweer uit naar het volgende seizoen!"