• MBC Bridge

   

  Welkom bij MBC De Middelburgse Bridge Club heet u hartelijk welkom. U vindt hier informatie over onze Bridgeclub, een overzicht van ons programma en de huidige bestuursleden De MBC is opgericht in 1934. Momenteel telt onze vereniging ca. 110 leden.
   
  De wekelijkse bridgeclub houden we in het clubhuis van vv Zeelandia Middelburg. Er kan worden gebridged op maandagavond en/of op dinsdagmorgen. Op maandag starten we om 19.30 uur. De bridge eindigt om 22.30u waarbij u in de gelegenheid bent om nog even gezellig na te kaarten. Op dinsdagmorgen beginnen we om 9.00 uur. We kunnen dan koffie of thee drinken alvorens wij gaan spelen. Tijdens het spelen hebben we de mogelijkheid om een drankje te nuttigen aan de gezellige bar. In uw contributie is geregeld dat u ook donateur bent van de voetbalvereniging.

   

  Bestuursleden

  mevr. P.H.B Snoeren Voorzitter
  de heer M. van den Bos Secretaris
  de heer J. Goetheer Penningmeester
  de heer G.M. Mix Wedstrijdleider en bestuurslid
  mevr. M.J. de Zwart Bestuurslid
 • Komt u eens een keer langs voor een kennismakingsbezoek of neem contact op met een van de bestuursleden voor meer informatie.
   
  Als u lid wilt worden van onze vereniging, dan kunt u contact opnemen met één van onze bestuursleden of een mail sturen naar: martvandenbos4334ca@zonnet.nl (secretaris)
   
  Graag tot ziens op één van onze bridgedrives!