• Nieuwe kledingplan Zeelandia Middelburg

   

  Vereniging stelt vanaf seizoen 2021-2022 wedstrijdkleding beschikbaar voor alle spelende leden. De broekjes en shirts van Zeelandia Middelburg worden vanaf komend seizoen aan alle teams geleverd door de vereniging. Dit geldt voor alle spelende leden van de selectieteams en de breedtesport. De kleding van het merk Robey wordt per team verstrekt. De spelers ontvangen hun tenue via hun teamleider.

  De wedstrijdkleding bestaat uit een zwart wedstrijdbroekje en een nieuw ontworpen wedstrijdshirt met korte mouw. Wedstrijdkousen maken geen deel uit van het pakket. De kleding wordt door de vereniging ingekocht en per team beschikbaar gesteld. De teamleider is verantwoordelijk voor de kleding. Een zogenaamd ondershirt (thermoshirt) met lange mouw dient zelf te worden ingekocht en moet wit van kleur zijn.

  Ruimte voor shirtsponsoring voor ieder team
  Per team is er tegen een zeer aantrekkelijk tarief ruimte voor shirtsponsoring voor een periode van 3 jaar. Een mooie gelegenheid om uw bedrijf op sportieve wijze lange tijd in het oog te laten springen. Mis die kans niet en help daarmee ook de vereniging haar sportieve ambities voor de leden waar te maken! Mocht u interesse hebben in shirtsponsoring, meld dit dan bij sponsorstichting@zeelandiamiddelburg.nl.

  Gebruiksreglement
  Met de verstrekte kleding dient zorgvuldig omgesprongen te worden. Bij verlies, beschadiging of een groeispurt wordt gewoon vervangende kleding beschikbaar gesteld. Voor het beschikbaar stellen zal een gebruiksreglement worden opgesteld. We voorzien 3 jaar gebruik van de kleding waarna opnieuw wordt ingekocht en nieuwe kleding per team beschikbaar wordt gesteld. Zo houden we altijd mooie en representatieve wedstrijdkleding.

  Automatische bijdrage van €2,- per maand
  Een spelend lid draagt € 2,- per maand bij voor de vervanging van de wedstrijdkleding. Deze bijdrage wordt gelijktijdig met de maandelijkse contributie geïnd, zodat u er financieel weinig van merkt.

  Lopende seizoen
  De vereniging kondigt dit besluit alvast aan zodat voor het resterende deel van het seizoen kan worden overwogen of het zinvol is om nog een nieuwe wedstrijdbroek of -shirt te kopen. Ook de voorraad van Erik Intersport is beperkt. Mocht Erik Intersport deze kleding niet meer kunnen leveren, dan kan tot eind van dit seizoen de materiaalcommissie (via materiaal@zeelandiamiddelburg.nl) zoeken naar een passende oplossing.

   
  UPDATE
  “De productie van de Robeyshirts en -shorts vindt in China plaats. Vanwege actuele productie- en transportproblemen is het de vraag of de kleding tijdig beschikbaar zal zijn bij de start van het nieuwe seizoen. Gooi daarom je huidige eigen wedstrijdkleding nog niet weg. Mocht een shirt toch te klein worden dan kijken we of er nog een passend shirt op voorraad ligt de club dat je dan kan gebruiken. Natuurlijk hopen we dat de problemen voor de start van het seizoen zijn opgelost.”