• Schulting & Partners nieuwe shirtsponsor vv Zeelandia Middelburg

  Tijdens de ALV is het nieuwe clublogo gepresenteerd, maar is er ook een glimp van het nieuwe shirt voor de gehele vereniging te zien geweest. We zijn dan ook erg trots dat we vanuit  de Stichting Promotie vv Zeelandia Middelburg (de Sponsorstichting) de nieuwe shirtsponsor "Schulting & Partners; echte makelaars" aan u mogen voorstellen! 
   
  Schulting & Partners komt op alle wedstrijdshirts op de achterzijde boven het rugnummer te staan. De voorzitter van de Sponsorstichting, Herman Satter, over de samenwerking: "We zijn erg blij dat we vanaf het seizoen 2021- 2022 het kledingplan in werking kunnen laten treden voor de gehele vereniging. Dit heeft geleid tot een samenwerking met Schulting & Partners en laat zien dat we met de vereniging verder groeien. Dat we met Schulting & Partners een echt Middelburgs bedrijf mogen uitdragen stemt ons trots en we zien uit naar een heel fijne samenwerking." De overeenkomst met Schulting & Partners is voor de aankomende drie seizoenen. 
   
  Koert Jan Schulting, één van de partners van Schulting & Partners: "De meeste mensen hebben ons misschien wel eens gezien bij de koop of verkoop van een huis in Middelburg. We werden benaderd of wij interesse hadden om de vereniging te ondersteunen en dat doen we graag. In de jeugdafdeling spelen onze kinderen, maar daarnaast zien we ook dat er ontzettend veel vrijwilligers aan het werk zijn waardoor de vereniging een belangrijke functie in de Middelburgse samenleving heeft. Dat maakt ons  trots dat wij dit mogen en kunnen doen. Natuurlijk is de naamsbekendheid belangrijk en hebben we er vertrouwen in dat we de aankomende jaren op een plezierige wijze samen kunnen werken."
   
  Meer weten over Schulting & Partners LLP? Zie https://www.schulting-partners.nl/