• De Sponsorstichting

  Samen scoren!
  Speel mee in ons sponsorteam

    

   

  Sponsorstichting

  De Sponsorstichting bestaat uit een dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester), sponsorwervers en enkele leden die zorgen voor de organisatie van activiteiten en dergelijke.

  Die bestuursleden zijn:

  Herman Satter - voorzitter
  Gerrie Melse - penningmeester
  Henk Weemaes - secretaris
  Joost de Kubber - sponsorwerver & portefeuillehouder
  Pieter van Namen - sponsorwerver & portefeuillehouder
  Edwin Overbeeke - sponsorwerver, poortefeuillehouder en tevens verenigingsmanager
  Rien Poerstamper - sponsorwerver & portefeuillehouder
  Marc van Mourick - sponsorwerver & portefeuillehouder
  Johan Ouwerkerk - evenementen & activiteiten

   

  Contactgegevens
  Wil je graag scoren bij en met de grootste sportvereniging van Zeeland?
  Neem dan contact op met secr.sponsorstichting@zeelandiamiddelburg.nl

   

  Sportpark Veerse Poort
  MH Boassonlaan 6
  4333 HM Middelburg
  tel: 0118-628774

  Klik hier voor: Onze hoofdsponsors aan het woord

 •  

   

   

  VV Zeelandia Middelburg verbindt
  Onze voetbalclub heeft een sterke maatschappelijke rol. VV Zeelandia Middelburg telt 1300 leden (2017) en groeit. Al die leden hebben een gezamenlijk doel: scoren! Dat is meer dan doelpunten alleen: gezamenlijk optrekken, elkaar respecteren, incasseren én vieren, het hoort er allemaal bij.

  Meer bereiken
  VV Zeelandia Middelburg is onze club, daar zijn we mee verbonden. Als speler of ouder van voetballers bij VV Zeelandia Middelburg betaal je natuurlijk contributie. Daar kunnen we de noodzakelijke voorzieningen van betalen. Met extra fondsen kan en zal VV Zeelandia Middelburg meer bereiken. En daar kan jij aan bijdragen. Hoe? Door mee te spelen in ons sponsorteam.

  Vol ambitie
  VV Zeelandia Middelburg heeft ambitie. We investeren in trainers, zodat zij zich kunnen richten op de vorming van een excellent jeugdkader. Wij hebben de ambitie om VV Zeelandia Middelburg te laten terugkeren aan de subtop van het Nederlandse amateurvoetbal.

  Spelregels
  Om daar te komen, hanteren we spelregels. Door die spelregels en het team-effort leren we normen en waarden. Niet alleen de pupillen leren respectvol met elkaar om te gaan, maar ook de ouderen, de jongens én de meisjes, de harde lopers én de spelers met een (fysieke) beperking.

  Jeugd is de toekomst
  VV Zeelandia Middelburg is een grote familievereniging, van mini tot 45 +.
  De jeugdafdeling telt ruim vijftig teams. Naast het voetbal is er veel aandacht voor allerlei andere activiteiten. De jeugd is immers de toekomst, ook buiten het voetbalveld. Daarom is het belangrijk daar nu in te investeren, met geld, én aandacht.

  Snelst groeiende tak
  Damesvoetbal is de snelst groeiende tak bij VV Zeelandia Middelburg. We willen de meisjes en vrouwen beter voorzien van de support die ze nodig hebben, ze echt serieus nemen en ze de plek geven in de vereniging die ze verdienen. Daar willen we in investeren; in aandacht en in geld.

  Maatschappelijke rol VV Zeelandia Middelburg
  Het sponsorteam wil de extra fondsen inzetten om de maatschappelijk rol van VV Zeelandia Middelburg te versterken. We willen investeren in het G-team: een uniek concept waarmee we daadwerkelijk iedereen laten meedoen. Gewoon, omdat het voor ons allemaal fijn is om samen te sporten, om onderdeel uit te maken van een team. Dat gaat natuurlijk ook op voor onze 45 + teams: meedoen is belangrijker dan winnen.

  Veel mogelijkheden
  Als sponsor geef je geld of je betaalt een onderdeel van de club in natura. Er zijn veel mogelijkheden. 
  Klik hier voor het sponsormenu elders op deze website.

  Win-win
  Natuurlijk krijg je ook wat terug voor je inbreng. Afhankelijk van het gekozen sponsorpakket wordt de naam van je bedrijf vermeld op de borden langs de velden en komt deze terug in nieuwsbrieven, de website, het interne tv-circuit en meer. Je hebt ?? samen met je partner ?? gratis toegang tot de voetbalclub bij thuiswedstrijden van het eerste heren- of damesteam. Je bent welkom in ons ING Businesshome waar je ook de andere sponsoren zult ontmoeten. Bovendien zijn er diverse sponsorbijeenkomsten (business to business). Eigenlijk krijg je er een heel nieuwe club bij, waar je zakelijk kunt scoren. Een echte win-winsituatie dus.