• Sport BSO Panna

  Is uw kind gek op sport en spel? Dan is Sport BSO Panna iets voor hem of haar! In de zomer bij onze voetbalvereniging Zeelandia en ‘s winters in de gymzaal van het Talent en Acaciahof. Op deze BSO kan uw kind zich lekker uitleven. De pedagogisch medewerkers van Kinderopvang Walcheren bedenken elke keer wat anders. Van voetbal en badminton tot biljart en boksen.

  Na een lange schooldag is lichamelijke beweging goed voor de gezondheid, weerstand en sociale contacten. Wij geloven in mentale ontspanning door fysieke inspanning. Op Sport BSO Panna maakt uw kind niet alleen kennis met diverse sporten, maar ook met het samenspel, doorzetten en winnen en verliezen dat bij sporten hoort 

  Hoe werkt het?

  Bij Sport BSO Panna is uw zoon of dochter welkom vanaf 7 tot 13 jaar. De BSO werkt nauw samen met basisscholen het Talent, Acaciahof en ABS. Sport BSO Panna is open op dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18.00 uur. En in de vakantieweken van 08.00 tot 18.00 uur. U kunt uw kind vanaf 17.00 uur ophalen, maar u mag ook eerst even toekijken en bijpraten met de pedagogisch medewerker, want vaak zijn ze nog lang niet uitgespeeld!

  Kom het beleven!

  Wilt u ontdekken of Sport BSO Panna ook iets voor uw kind is? Kom dan een keer gratis kennismaken! Uw kind mag meedoen met de activiteit van die dag. Wilt u een afspraak maken of vrijblijvend meer informatie over de Sport BSO? Neem dan contact op met afdeling Klantadvies van Kinderopvang Walcheren via 0118 - 61 45 32 of klantadvies@skow.nl.

   

  Kijk voor meer informatie over Sport BSO Panna op de website van Kinderopvang Walcheren.

  (link: https://www.kinderopvangwalcheren.nl/locatie/sport-bso-panna/)