• Zeelandia Middelburg en Vriendenloterij

  Sinds november 2015 zijn we als vereniging aangesloten bij de Vriendenloterij. Dit betekent dat als er iemand mee doet of mee wil doen met de Vriendenloterij, dat wij als vereniging dan het goede doel mogen zijn.

  Erg leuk, want wanneer u iets wint met een lot, wint de vereniging ook! Bij de Vriendenloterij zijn er 14 trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus en ieder lot kost €13.25 ( incl. Jackpotbonus á €0.50). Daarvan gaat de helft naar de vereniging, dus u snapt natuurlijk wel dat wij het enorm waarderen als u een heel jaar mee speelt en wij uw Goede doel mogen zijn. Van deze gelden kunnen we vele leuke activiteiten en evenementen ontwikkelen en nieuwe verbeteringen realiseren!

  Iedere maand maakt u kans op tienduizenden prijzen, zoals reischeques, auto’s en geldprijzen oplopend tot €100.000,- en uw GSM nummer is uw lot. U dient natuurlijk 18 jaar of ouder te zijn en u betaalt via automatisch incasso. Mocht u willen opzeggen, dan kan dat op ieder gewenst moment via vriendenloterij/opzeggen.

  Wij zijn de vele leden die nu meespelen zeer dankbaar en hopen dat u snel een mooie prijs wint.

  Mocht u niet gebeld zijn of worden, maar wel mee willen spelen, geef u dan op via https://www.vriendenloterij.nl/mee-spelen.htm en klik bij de keuze " Het goed doel" ik steun een club of vereniging naar keuzen aan.

  U kunt daarna Zeelandia Middelburg invullen en de aanmelding kan de deur uit.

  Namens de gehele vereniging;

  hartelijk dank voor de ondersteuning en veel geluk!