• NIEUW: Wedstrijdzaken App

  Leiders, trainers en aanvoerders opgelet !!!!       

  Vanaf het seizoen 2017-2018 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Hoe? Dat wordt in onderstaande filmpjes voor de verschillende rollen uitgelegd.

  Ben je in het komende seizoen leider, trainer , aanvoerder van een team , wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter,  download dan de  Wedstrijdzaken-app van de KNVB op je telefoon of tablet.

  Via deze App beheer je eigen team (opstellingen etc) en moet je  het digitale wedstrijdformulier mobiel invullen.  (Voor informatie over het downloaden, registreren en inloggen zie https://support.sportlink.nl/support/solutions/articles/9000078665-registreren-en-inloggen-in-de-app-wedstrijdzaken voor informatie over het downloaden van de app en registreren en inloggen.

  Met de nieuwe KNVB Wedstrijdzaken app leg je het digitale wedstrijdformulier vast. Geen gedoe meer met de plastic spelerspassen, nooit meer in rij bij de computer, maar zelf het formulier invullen. En... de fysieke spelerspassen komen volledig te vervallen. Alles wordt vanaf nu verwerkt in de app Wedstrijdzaken, waar je altijd en overal gebruik van kunt maken. Kortom, veel sneller en vooral veel gemakkelijker.

  Voorlopig geldt dit alleen voor de leeftijdscategorieen vanaf O-13.

  Zie hieronder de diverse handleidingen, video's en linkjes van SportLink. Ga aan de slag zodat je goed voorbereid bent op het nieuwe seizoen.

  Voor vragen over het gebruik van de Wedstrijdzaken-App kun je het beste contact opnemen met het supportcenter van Sportlink.

  In het begin van het nieuwe seizoen zullen we op het wedstrijdsecretariaat extra behulpzaam zijn bij het invullen van het mobiele digitale wedstrijdformulier.

   

 • Wedstrijdverloop (video)
 • Spelerspascontrole (video)
 • Spelersopgaaf (video)